APPEARANCE

Sedan 2006 driver jag tillsammans med Lars Bodén showgruppen APPEARANCE.

Vi producerar själva våra musikaliska nummer och tar tillsammans med kunden fram underhållningspaket som passar för just ”det” eventet eller företagsevenemanget.

Vi samarbetar bl.a. med Kajskjul 8, Ljudtekinkerna.se, Nordic Event, Stena Line,Svenska Mässan i Gbg, Nama och Villa Belparc.

Appearance utgår från Göteborg, men har hela Europa som arbetsfält och jobbar alltid för att kunden ska bli nöjd, samt har ett stort urval av material att plocka från. Allt detta gör att vi kan sy ihop det bästa paketet utifrån de önskemål som finns.

Närheten till publiken är något vi alltid värnar om. Den mest använda konstellationen är tre personer med bakgrunder och pianist, men vi jobbar även med ett 11-mannaband, där även en blåssektion ingår.

Med andra ord är bredden stor. Akustiskt set med mycket stämsång och kända låtar, schlagerpotpurri, rock, jazzmedley eller varför inte en hel show i rockens tecken med ett 11-mannaband…?

Önskar ni att en välkänd artist ska dyka upp, har vi kontakterna, då vi körat och jobbat ihop med ett flertal av nordens mer kända artister.

Det är utifrån era önskemål vi syr ihop det bästa, för just er. Allt för att ni ska få en oförglömlig dag och/eller kväll.