LIVE JAZZ

Sven- Eric Dahlberg, är en av Sveriges absolut mest meriterade och fantastiska jazz pianister/musiker och var Sonya Hedenbratts kompanjon och vapendragare i mer än 30 år. Känns som att vidare presentation av denna man är överflödig.

ANNICA SVENSSON

Annica Svensson

Jag har med underbara och fantastiska med musikanter dragit ihop en kvartett som bjuder på en kulinarisk jazz resa i konsertform i två akter.

Jag brukar förklara mitt förhållande till jazz på följande sätt, vokaljazz är något som finns i dig och tids nog när du är mogen växer ett behov att få uttrycka detta! Jag har till detta ändamål valt ut, ur mitt tycke, de jazzstandards jag tolkar bäst, älskar och som jag tillsammans med ”mina” killar och deras tolkningar ska skänka nytt liv. Låtar som Loverman, Godbless the child, Taking a chance on love, Black coffe etc. Vi har även valt att tolka nya artisters låtar som Norah Jones; Cold cold heart och Van Morrisson; Moondance.

Vi har haft några magiska framträdanden och jag hoppas att vi väckt ert intresse för Live Jazz Band!

Annica-Svensson-Jazzband

Stefan Wingefors, är en mycket flitigt anlitad frilans musiker. Stefan har både jazzen och folkmusiken varmt om hjärtat och spelar på pianot, basen, dragspelet såväl som på gitarren. Han har turnerat och och musicerat tillsammans med Jojje Wadenius, Lina Nyberg för att nämna några. 

Lars ”Lade” Källfelt, har spelat på heltid sedan 1999. Lade spelar mestadels jazz men även soul och då med några av svenska soulelitens främsta: Jennifer Brown, Emrik och Jaqee. För närvarande hörs han med bl a Andreas Gidlund Kvartett, The Splendor, Trains & Saxophones.

© Copyright. All Rights Reserved.